Szoftver

A Visual Apolló egy modulárisan felépített, komplex számítástechnikai rendszer. Alapvetően három fő részből áll. Egyrészről a kor igényének megfelelő - ágazattól független - pénzügyi és számviteli feladatok ellátására készült, melyet bármilyen tevékenységet folytató társaság használhat (szakirodalom “back office” névre keresztelte). Másrészről a szakágaknak megfelelően, azok specifikuma szerint fejlesztett, a speciális igények figyelembe vételével fejlesztett programcsalád (ezek a front office modulok). A harmadik rész az ügyfelekkel, azokkal történő eseményekkel, elemzésekkel, velük kapcsolatos dokumentumokkal, szerződésekkel foglalkozik. (CRM)

Front Office CRM Apolló Back Office
A vállalkozás tevékenységének megfelelően, azok specifikumainak figyelembe vételével fejlesztett, a speciális igényeket is kielégítő programcsalád Az ügyfelekkel, azokkal történő eseményekkel, elemzésekkel, velük kapcsolatos dokumentumokkal, szerződésekkelfoglalkozik A vállalkozás tevékenységétől független, bárki által használható, a pénzügyi és számviteli feladatok ellátására készült programcsalád

A Visual Apolló programcsalád integrált rendszer, valamennyi modulja egységes rendszert alkot. A program ötszáznál is több paraméterével könnyen a felhasználók igényéhez alakítható a program. Néhány órán belül telepíthető, könnyen elsajátítható, így – a modulok számától függően - akár néhány napon ill. héten belül bevezethető. Az Apolló rendszer részét képezik az internetes alkalmazások, amellyel akár rendelni lehet (web áruház), akár Online ügyfélszolgálati szolgáltatások nyújthatóak.Az Apolló rendszert Magyarországon kívül számos európai országban is használják, a magyar nyelven kívül további hét nyelven is képes kommunikálni a felhasználóval. A Visual Apolló rendszer elemzéseivel, jelentéseivel a döntéshozók számára is nélkülözhetetlen eszköz.A Visual Apolló rendszer számos automatizmusa megkönnyíti a mindennapi munkát. Képes adatokat fogadni és küldeni NAV, bankok, társ rendszerek felé.

AZ Apolló moduljai

Törzsadatok

...

Pénzügy

...

Elektronikus számlák küldése és fogadása

...

Könyvelés

...

CRM Apolló

Az Apolló Szoftver Kft. két fajta CRM rendszert fejlesztett ki. Az egyik egy általános, mindenki számára használható, a cég sajátságos működése szerint kiegészíthető rendszer. A másik az „ágazati CRM rendszer”, ami egy-egy olyan szakterületet fed le, mint közüzemi számlázás, irodaház és bevásárlóközpont üzemeltetés, szállítmányozás...

Tárgyi eszköz

Az ASSETS tárgyi eszköz nyilvántartási és elszámolási rendszer célja a társaság tulajdonában, kezelésében lévő tárgyi eszközök teljes körű, naprakész nyilvántartása, az eszközben bekövetkezett állományváltozások kezelése, továbbá az értékcsökkenés és értékcsökkenési leírás számítása, kezelése, könyvelési feladás készítése.

Házi pénztár

...

Kintlevőség kezelése

...

Adatkapcsolat más rendszerekkel

...

Készletgazdálkodás

A számítógépes rendszer feladata a személy-, teher- és haszonjárművek nyilvántartása üzemeltetéssel kapcsolatos teljesítmények, események regisztrálása, működési költségek elemzése.

Vezetői információk

...

Paraméterek és jogosultságok

Az Apolló rendszerben megadhatunk az Apolló rendszer alapműködését befolyásoló paramétereket.

Mit nyújtunk Önnek

Dohánytermékek forgalmazása

...

Internetes értékesítés

Az internet közelebb hozza a terméket, a szolgáltatásokat a vevőhöz. Nem csak az üzlet nyitva tartása alatt, hanem a nap 24 órájában bárki, bárhol megnézheti a kínálatot, és rendelhet közülük. Az e-Apolló rendszerrel összehangolhatjuk több, egymással nem konkuráló kereskedelmi egységek értékesítését, ezzel megoszthatjuk a marketing- és üzemeltetési költséget.

Jövedéki termékek forgalmazása

...

Kereskedelem és készletgazdálkodás

Egy kereskedelmi rendszer tökéletes működése a jó törzsadatokon múlik. Az Apolló rendszerben cikket rendkívül sok információval ruházhatjuk fel, melyek közül hadd emeljük ki a beszállítói információkat, a cikkenkénti több mértékegységet (gyűjtő vonalkód kezelésével együtt), rendelés kapcsolatos információkat, minimum, maximum készletszinteket, a jövedéki termék, a környezetvédelmi termékdíj speciális adatait. Öt fajta listaárával, 25 fajta engedménnyel, igény szerinti egyedi áraival az Apolló rendszer rugalmasan megfelel az árpolitikák szabad kialakításának.

Ügynöki hálózaton keresztül értékesítés

Napjainkban egyre elterjedtebb, hogy a kereskedők bónuszpontokkal hálálják meg vásárlóik hűségét. Az így összegyűjtött bónuszt a vevők felhasználhatják következő vásárlásaik alkalmával engedményként, vagy egyes esetekben (például MLM cégek esetén) számla ellenében juthatnak hozzá az így összegyűjtött összeghez.Az Apollóban lehetőség van a termékekhez pontértékeket rendelni, a gyűjtött pontokat időszakonként (havi záráskor) bónuszra váltani. A számlákon a kapott bónuszpont megjelenik, szükség esetén az aktuális nyilvántartott egyenleg is feltüntethető.

Könyvelő

...

Közüzemi Szolgáltató

Két rendszer is kidolgoztunk közüzemi szolgáltatók részére. Az egyikkel több fajta szolgáltatást is lehet kezelni (víz, csatorna, hő, hulladék), míg a másik a hulladékgazdálkodóknak készült.

Létesítménygazdálkodó

Az irodaházak, bevásárló központok és ipari létesítmények tulajdonosai vagyonkezelőket bíznak azok bérbeadásával, kezelésével. A hazai piac az elmúlt években jelentősen szűkült, megnövekedett a bérelhető helységek száma és ezzel egy időben csökkentek a bérlők. Az Apolló rendszerhez 2010-ben kidolgoztunk egy tudásában a külföldi szoftverekkel összemérhető vagyongazdálkodási rendszert.

Önkormányzati vagyonkezelő

...

Rendezvényszervező

...

Sportszövetség

...

Szállítmányozó, fuvarozó

A Szállítmányozási CRM-Apolló rendszer mely az ügyfelek, a szállítmányok szervezésének rendszere, integrált része a Visual Apolló vállalatirányítási rendszernek.

Szervíz, karbantartó

...

Szolgáltató

A pénzügyi gazdasági eseményekhez sokszor kapcsolódnak kimenő és bejövő, alvállalkozói, fővállalkozói szerződések. Ezen szerződések határidőket, kötelezettségeket, követeléseket tartalmaznak. Nyilvántartásukra szolgál a projektekre bontott szerződés- nyilvántartó modul.

Termelő és gyártó üzem

A Visual Apolló rendszer „Termelésirányítási és készletgazdálkodási modulja” azon vállalkozások számára készült, akik a vásárolt alapanyagból gyártási folyamat során készterméket állítanak elő, melyet értékesítenek.

Üzletlánc

Az üzletláncok egynél, több bolt, üzlet, áruház csoportját jelentik, amik egy céglogó alatt üzemelnek Franchise, vagy magán kézben lévő tulajdonosi háttérrel. Léteznek országon belüli üzletláncok, de számos kontinenseken átívelő hálózattal találkozhatunk. Ezt a nagyon összetett feladatot, csak egy olyan integrált moduláris felépítésű rendszerrel lehet optimálisan végezni, mint az Apolló rendszer.

Villamosenergia kereskedő

Az Apollóhoz közvetlenül kapcsolódó modul, melyben nyilvántarthatók a fogyasztókkal kötött szerződések.

Egyedi fejlesztések

Az Apolló rendszer a meglévő moduljaival, azoknak számtalan kimutatásaival, 500 paraméterével, #Apolló Excel függvénnyel nagyon sokszor maradéktalanul kielégítjük az elvárásokat.Társaságunk felkészült kisebb, nagyobb fejlesztések rövid határidőre történő elkészítésére is.Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdése van, kérem, hogy keressen meg bennünket. Kérésre díjmentesen bemutatjuk rendszerünket.

Referencia

Plussz 7 000 vállalkozás

Apolló Szoftver Kft.

Cím: 1196 Budapest, Fő utca 116.

Bankszámlaszám: 11719001-29908828

Adószám: 23169087-2-43