Letöltés

Programfrissítés

Az Apolló Szoftver Kft. hétről-hétre azon dolgozik, hogy a Visual Apollórendszer a változó jogszabályokat kielégítse, a használatát megkönnyítse, tudását gyarapítsa. Az Apolló rendszer felügyeletére és programfrissítésére szerződéssel rendelkező partnereink (akiknek nincs tartozásuk) díjmentesen letölthetik az Apolló rendszer új verzióit. A programfrissítés - általában - minden héten kedd reggeltől elérhető. A fontosabb változásokat a hírlevelünkben olvashatják. A program frissítése előtt, kérem mentse el (CD-re vagy másolja át a könyvtárat egy másik helyre) az Apolló rendszer könyvtárát az alkönyvtárakkal együtt.

Letöltés előtt a licence szám elsőnégy pozíciójának beírásávalgyőződhet meg a letöltés jogosságáról

“RUN”-al indul a letöltés

Adja me az Apolló programkönyvtárhelyét és “Telepít” gombot nyomja meg!

“Igen, mindent” gombbal indul aprogram betöltése

Apolló keretrendszer

Amennyiben áttelepíti az Apolló rendszert egy új számítógépre, az Apolló rendszer használatához telepíteni kell az Apolló keretrendszerét.Foxpro 9-es program keretrendszere beépül a gép windows könyvtárába, ezért eztgépenként kell elindítani. A telepítés folyamata:

NEXT gombbal kell továbbmenni

NEXT gombbal kell továbbmenni

Itt olvashatja a program használatának általános feltételeit, Kérem, hogy olvassa el, ha egyet ért vele, akkor kattintson az „I accept …” mondatra, majd ismét a NEXT gombbal mehetünk tovább.

A felhasználó és a társaság nevének megadása után mehetünk tovább

Kérem itt a CHANGE gomb megnyomásával válassza ki az Apolló rendszer programkönyvtárát!

Ez egy fontos képernyő. Az INSTALL gombbal kezdődik a telepítés

A FINISH gombbal befejezhetjük a telepítést.

Apolló távkapcsolat

Munkatársaink az Önök engedélyével fel tudnak lépni a számítógépükreés ott elvégezhetik az előre megbeszélt munkát. Ehhez le kell tölteniük aTeam Viewer programot.